Локомотив (Пловдив) представи новия си изпълнителен директор Павел Колев. По време

...
Локомотив (Пловдив) представи новия си изпълнителен директор Павел Колев. По време
Коментари Харесай

Павел Колев: Ще защитавам прозрачно интересите на Локо Пд

Локомотив (Пловдив) представи новия си изпълнителен шеф Павел Колев. По време на конференцията той беше безапелационен, че ще пази ползите на “смърфовете ” и даде обещание блян към безспорна бистрота.

" Друго е когато влезеш в кухнята. Сигурен съм, че има неща, с които не съм наясно. Ще ми би трябвало малко време да се срещна със спецификата на Локомотив. Не тичам обаче от отговорност. Мога да поема ангажимент за безспорна гласност. Това, което знам аз, ще го знае и публиката на Локомотив. Ще се опитаме клубът да работи по-максимално транспарантен метод и да извърши главните си цели. Тук съм по покана на господин Сотков и с утвърждението на господин Крушарски. Ще се опитам да защитя оптимално ползите на клуба, да развием това, което е реализирано. А то не е малко. Видях извън, че купи интензивен труд, сърцето на футболната стопанска система се построява сега. Завърши ли се, за Локомотив ще настъпят доста по-добри времена ", сподели Павел Колев в Пловдив.

" Лесно е да се трансформира, когато нямаш визия къде си. Не се прави по този начин съгласно мен. Първо желая да се срещна с хората, след което би трябвало да чета много, да се срещна в оптимално къс период с документите. Не съм срещнал още с никого от личния състав, не съм си стиснал ръката с никого. След като се срещна с всички и изкоментирам какви упования имам аз, ще забележим дали имаме общо бъдеще. Ще имаме нови хора в екипа евентуално. Идеята е администрацията да работи бързо. Трябва да се погрижим клубът да стартира да генерира повече доходи. Трябва да отворим нови хоризонти за приходите. Трябва да се завърши с това разбиране, че всеки притежател надали не би трябвало единствено да натиска бутона за изваждане на калкулатора. Локомотив има една от най-верните публики, в случай че не и най-вярната, която съм виждал. Трябва да изградим отлична връзка с последователите. Трябва да знае кои са и къде са почитателите на тима, тъй като съм уверен, че има и такива в чужбина. И би трябвало, несъмнено, да монетизиране тази обич. Клубът да се развива, това е натурален развой. Ще би трябвало някакво време, само че концепцията почти е ясна. Видяхме се с Томаш, през вчерашния ден имахме среща, главните точки са ясни - подготовка, някаква смяна в състава следва, инициирана главно от него. Разговаряме и чистим тези неща, нямаме доста време. Томаш има контракт за още една година, не съм коментирал с него предпочитание да напусне. Ако има предпочитание, несъмнено, би трябвал да го съобщи. Не го познавам, не знам по какъв начин работи, не мисля, че с моето идване би трябвало да се сменя треньорът. Ролята на състезателен шеф също е доста значима. Категорично считам, че това не е част от моите отговорности, само че ще се опитам да оказа помощ, тъй като и времето е малко ", сподели още Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР